ЧУДЕСНА И СВОЈА: Каква е жената Водолија …

March 21, 2018 admin1 0

Чудесна, непредвидлива, слободоумна, мирољубива, откачена, ексцентрична, искрена, квалитетна, иновативна, забавна, оптимистична, оригинална – се ова се епитети кои ја опишуваат жената Водолија. Жената Водолија е […]